Herregud vilken vecka det varit!

Den började redan på måndagen med en väldigt mersmakande seger för underbare Guzz Mearas.

Men med den modersstammen är det inte så underligt att bitarna ser ut att hamna rätt… 😉 På Halmstad segrade han i 3-årsloppet på fina 1.13,1am. Det såg så lätt ut trots dödens hela vägen !

Dagen efter möttes två av våra andra 3-åringar, Fort Knox och Gordon Mearas på Solvalla i Kriterieserien- Rikitikitavis lopp. Det slutade med en säker seger för Fort Knox och en snygg andraplats för Gordon. Två toppfina hästar även dom här två !!

 

På Nationaldagen den 6 Juni startade sen fina Milady Grace, för övrigt syster till Darling Mearas i 3-årslopp på Kalmar. Hur det slutade?

Med vinst så klart !! Detta ger ett helt osannolikt resultat för våra 3-åringar i år. På totalt 17 starter har det nu blivit 13 segrar, 3 andra platser och en tredjeplats !! Den segerprocenten går inte av för ”hackor”… 🙂

 

I veckan kom också dom tre sista fölen för i år.

På nationaldagen i torsdags fick Creme de la Creme  (e Ready Cash) en hingst efter Muscle Hill. En jättespännande korsning som förenar det bästa från två världar !!

Toppstammade The Queen nedkom samma dag med en hingst efter Father Patrick.

Och så i lördags kväll den sista för i år ett stoföl efter meriterade Bring Me Luck och Father Patrick.

 

Nu kan vi pusta ut och sova lite bättre på nätterna. Sju hingstar och tre ston blev årets facit. Konstigt vi som annars brukar får mest stoföl…

 

Inför nästa veckas E3 önskar vi nu Guzz Mearas och Fort Knox lycka till !! Men även Alien Kronos vars mor (Pilgrims Truffles) nu finns här på Snogarp och i år fått ett mycket vackert stoföl e. Father Patrick.